achtergrondinformatie

Psychotherapiepraktijk  Ada Kwakkelstein
Welkom Welke klachten Praktische informatie Achtergrondinformatie contactinformatie aanmelden

Sinds 1995 werk ik met veel plezier als zelfstandig gevestigde psycholoog en psychotherapeut. Ik heb me gespecialiseerd in de Cognitieve Gedragstherapie en Traumatherapie (EMDR), maar werk ook vanuit andere invalshoeken. Ieder mens is anders en het is een uitdaging om me bij iedereen zo goed mogelijk af te stemmen op de persoon zelf, diens problematiek en de behandelmogelijkheden.

Ik ben geregistreerd in het BIG register van psychotherapeuten, het BIG register van GZ psychologen en het BIG register van verpleegkundigen

Samenwerking

Voor mijn eigen professionalisering en om scherp te blijven neem ik deel aan verschillende intervisie groepen, volg ik studie- en nascholingsdagen en ga ik regelmatig naar lezingen en congressen. De psychotherapiepraktijk voldoet aan de kwaliteitscriteria die gesteld zijn door de beroepsvereniging LVVP en is gevisiteerd in 2016 met positief resultaat.
Met een aantal collega's vorm ik een
netwerk ten behoeve van
doorverwijzingen en
waarnemingen tijdens vakanties.

Andere functies en lidmaatschappen

Ik neem deel aan wetenschappelijk onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen naar het effect van psychotherapie bij complexe rouw.

Bij de volgende beroepsverenigingen ben ik aangesloten:

NVP (Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie)

LVVP (Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten)

VCGT ( Vereniging voor Cognitieve Gedragstherapie)

NIP (Nederlands Instituut van Psychologen)


In geval van crisis is het advies om contact opnemen met de huisartsenpost in uw woonplaats. Voor Schiedam is het telefoonnummer 010-2493939.

Mijn achtergrond

Ruim 25 jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de Rijks Universiteit Leiden in de Klinische- en Gezondheidspsychologie en in de Sociale- en Organisatiepsychologie.
Binnen het ziekenhuiswezen heb ik tot die tijd veel ervaring opgedaan als Verpleegkundige A.